sâmbătă, 10 iulie 2010

Prostituție cu minore pe DN1


Autor: Răzvan Mateescu

Cei care călătoresc pe DN1, fie în week-end, fie în cursul săptămânii, au parte începând de la Băicoi și până în apropiere de Comarnic de un veritabil spectacol al prostituției. Postate din loc în loc și pe o parte și pe cealaltă a șoselei, ca buruienile crescute din belșug pe marginea drumului, tinerele, cel mai probabil, unele dintre ele minore, invită șoferii la câte o partidă de sex. 

Ofertele sunt variate, doritorii au ce să aleagă. Oral, anal, normal, combinații, pe la spate, din picioare, pe iarbă sau în mașină. Pe vremuri li se zicea delicat ”podărese”, ”lelițe” sau ”hetaire”. Azi, oficial sunt ”prostituate”, în particular ”parașute”, ”fufe”, ”zdrențe” sau curve, târfe. Și ar mai fi vreo 20 de variații și combinații lingvistice pe acestă temă. Fenomenul era inexistent în urmă cu câțiva ani, iar una dintre explicații ar putea fi starea de sărăcie extremă în care se zbat acum locuitorii din satele și comunele învecinate. Dacă pe vremea comuniștilor oamenii mai făceau naveta la fabricile din Ploiești, Câmpina, Bușteni sau Brașov, o dată cu disponibilizările masive și cu închiderea întreprinderilor mulți au ajuns pur și simplu să nu mai aibă din ce trăi. Dar cel mai grav este că unele tinere au ales această modalitate de supraviețuire.

”Șefu`, te fac un amor în natură?”

Din cauza căldurii fumoasele stau mai mult despuiate. Bluzițe mulate și doar într-o pereche de tanga, atât de scăpați în șanțul anal, încât de la depărtare poți jura că fătuca n-are nimic pe ea. O partidă de sex, garnisită cu tot tacâmul, plus bonus un mic sifilis primar, un strop de blenoragie țeapănă și o gamă diversificată de ”ciupercărie” vaginală începând cu tricomonas și sfârșind invariabil cu nesuferita candida albicans, costă 50 de RON. Un oral e ieftin ca braga, 15 lei și gata, pleci în cursă mai departe liniștit. Clientul însă, se poate înțelege cu prostituata la un preț mai mic. Pe datorie nu lucrează nici una. Sunt acceptate și bonurile de masă, ca deh, și asta e un fel de hrană.
Cum te apropii de Nistorești se ivesc dintre boscheți și de după copaci. Una are părul lung până la brâu, pantaloni scurți și maieuț. Zici că-i Loreley, zâna de pe Rin, să mă ierte domnul Heinrich Heine. Pare neajutorată, tristă și când începe să-și pieptene frumusețe de podoabă capilară, șoferii sunt gata să se încalece și să provoace un accident rutier în lanț. Curva e drăguță, dar îi cade părul. Aruncă ghemotoacele pe carosabil și râde. Vântul le ia și le duce ca pe niște frunze. ”Șefu`, te fac un amor în natură?, zice zâna de pe DN1 frecându-și degetele de sfârcuri. Dacă strâmbi din nas sau nu-i dai niciun răspuns fătuca nu se lasă, insistă: ”Domnu`, mai am o soră, e foarte mișto, are 12 ani, o țin ascunsă colo, în tufiș. Vrei să mergi cu amândouă?” Tariful este invers proporțional cu vârsta fetei.
Pe cealaltă parte a drumului o altă ”domnișoară” a reușit să oprească un Audi cu număr de Prahova. Fata are chiloți, pantofi cu toc înalt și sutien ”push-up”. Izbânda ei creează valuri de invidie printre suratele care n-au avut noroc. După ce îi explică cât e de meseriașă, curva dispare cu clientul în tufișuri, iar mașina este lăsată pe marginea șoselei.

Fetițele ar „pune-o” și cu femei

La o palmă de DN1, chiar în apropierea Academiei de jandarmi Alexandru Ioan Cuza, situată pe Aleea Privighetorilor, își fac veacul altele. Sunt ca mătreața, niciun șampon obișnuit nu le vine de hac. Nimic nu le poate convinge să plece. Una dintre ele a prestat la greu ”muncă solicitantă”, fiind chiar însărcinată în ultimul trimestru. Culmea, ea avea cel mai mare succes! Poliția vine și pleacă, dă amenzi, le ceartă, le dojenește. Fetițele însă își văd de afacerea lor în continuare sfidând orice lege. Acum sunt 4, două brunete, o roșcată și o blondă. De fiecare dată când trece o mașina pe lângă ele se agită fiecare în parte sperând că șoferul va opri și va alege una. Dansează provocator arâtându-și sânii și uneori chiar o bucată bună din organul genital, care e la vedere, neacoperit. Scot limbile băloase, apoi și le trec pe buze, ca-n reclamele idioate la convorbiri erotice, dau ochii peste cap, își mângâie picioarele, doar-doar vor căpăta ceva. Nu se sfiesc să facă semne chiar mașinilor în care sunt femei la volan. Sunt buni și banii lor, ce mai contează sexul, nu!? E drept că n-a oprit niciuna până acum, dar cine știe, la felul cum merg lucrurile, totul e posibil.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu